Voor bedrijven

De klassieke samenkomsten op het werk zoals een Vrijmibo moeten we voorlopig helaas uit ons hoofd zetten. Wat jij samen met het hele team wel kan doen is de ochtendmeeting van 9 uur starten met een "Nippy®".

 

Stel je eens voor, normaal gesproken kwam je in de ochtend aan op je werk rond een uur of 9 rechtstreeks vanuit de file. Het eerste wat je dan deed was misschien wel een kopje koffie met een paar collega's om nog even over thuis te praten of over die ene gekke klant die je gisteravond laat nog lastig viel. Deze leuke momenten vallen weg tijdens deze intelligente Lock down omdat de online meetings alleen maar snel gaan en er weinig tijd is om te kijken hoe het nou echt met elkaar gaat.

Maar wat als je de eerste meeting nou eens zou starten met een Nippy® Breakfast om 9 uur.

Hierbij hoeft nog niet alles over werk te gaan maar hier kijk je hoe het met elkaar gaat en of er nog leuke, positieve verhalen binnen het team zijn.

Iedereen zal hierdoor zijn of haar ochtend lekkerder beginnen. En dat niet alleen door het momentje voor de echte meeting begint maar ook door onze ontbijtshake die de ideale voedingsstoffen bevat om je dag te beginnen. Nippy® Breakfast is een compleet ontbijt met een granenmix, koolhydraten, eiwitten, 25 verschillende vitaminen en anderen voedingstoffen die je nodig hebt gedurende de dag.

 

Daarnaast maak je als bedrijf niet alleen een positieve impact op je eigen personeel maar ook op de wereld.

 

Water voor iedereen
Bij iedere aankoop die jullie doen bij Nippy® Breakfast dragen jullie bij aan de stichting Water For Life®. Hiermee helpen jullie als bedrijf dus direct mee aan verschillende projecten in Afrika die voor schoon drinkwater zorgen! 
 
Plantaardige voeding 
Iedere Nippy® Breakfast is Vegan en dus plantaardig. Een dier is simpelweg een tussenpersoon voor voedingsstoffen die wij als mens nodig hebben, dus waarom niet eten vanuit de bron? Plantaardig dus... De juiste combinatie plantaardige ingrediënten zorgen voor een compleet gebalanceerde maaltijd die in sommige gevallen zelfs beter wordt opgenomen in het lichaam dan een maaltijd bestaande uit dierlijke producten. Nippy® Breakfast bevat deze combinatie van peulvruchten, plantaardige eiwit en graan.  

 

Nippy® Thuiswerk Pakket

Dit pakket bevat:
1x Nippy® Breakfast Strawberry Cheesecake 7x ontbijt
1x Nippy® Breakfast Cappuccino 7x ontbijt
1x Nippy® Breakfast Banana 7x ontbijt
+ GRATIS Nippy® Shaker 700ml
+ GRATIS Verzending
+ GRATIS de optie om een persoonlijk bericht met elk pakket mee te sturen
 

Dit pakket kost slechts €39,99 per persoon. Je kunt HIER een offerte indienen en dan nemen wij binnen een dag contact met je op!

(Feitje voor de werkgever: Sinds 2020 is de vrije ruimte binnen de WKR gestegen van 1,2% naar 1,7%. Dit geeft jou als werkgever de ruimte om extra onbelast aan je personeel te besteden!)

Neem contact met ons op om erachter te komen wat wij voor jullie werkvloer kunnen betekenen als we daar weer gewoon mogen werken!