Ons verhaal

Missie

Sinds 2018 is onze missie als volgt:
"Gezonde en complete voeding binnen een handomdraai waar en wanneer jij dat maar wilt.”
Maak een succes van jouw dag, aan je ontbijt kan het nu niet meer liggen.

Hoe is het allemaal begonnen?

Tot een aantal jaren terug hadden wij: Menno & Max vaak van die dagen waarvan we niet wisten hoe we die moesten beginnen. Een volle agenda en een strak schema. Doordat we niet altijd de juiste voedingstoffen binnen kregen waren wij nooit echt in staat om maximaal te presteren en dan met name in de ochtend. Wij waren opzoek naar een efficiënt, voedzaam maar ook lekker ontbijt. Op hun ondernemersopleiding in Amsterdam sparden wij over dit probleem en gingen we opzoek naar een oplossing.
In 2018 zijn wij samen een bedrijf gestart en met dit bedrijf hebben we een drinkbaar ontbijt ontwikkeld. Hierbij is er samen met deskundigen uitgebreid onderzoek gedaan naar een samenstelling waarmee je de dag het perfect kunt beginnen. Vervolgens is er veel getest met gecertificeerde leveranciers tot het eerste product gecreëerd werd. Vanaf dat moment konden ook vele anderen met ons meer uit hun dag halen dan ooit. Vele klanten beweren dan ook productiever te zijn na hun Nippy® Breakfast! Niet gek want je ontbijt is vanaf nu een compleet gebalanceerde maaltijd.
Toekomst?
Sinds de eerste versie van Nippy® Breakfast blijven wij ons product verbeteren en willen wij jullie zoveel mogelijk geven. Zo vergroten wij Team Nippy® met positieve mensen die er naar uitkijken om jouw dag beter te maken met behulp van ons ontbijt.
Wij willen zoveel mogelijk mensen laten zien dat hun dag beter wordt door een goed ontbijt, ons ontbijt, Nippy® Breakfast.
 

Kwaliteit

Onze producten worden uitsluitend gemaakt van de beste kwaliteit ingrediënten. Onze leveranciers komen uit verschillende regio’s over de hele wereld. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit ingrediënten garanderen het hele jaar door. Volgens strenge veiligheidseisen worden hier in ons mooie Nederland uiteindelijk alle Nippy’s gemaakt.
En daarom dragen wij met trots de titel: MADE IN THE NETHERLANDS.
Alleen het beste voor jou in de ochtend. Nippy® ‘Make it your day’.

Nippy® Assortiment

Volg ons op Instagram @nippybreakfast