Onze gebruikers

Onderweg

Ik werk in de sales en moet mezelf elke dag weer bewijzen tegenover nieuwe en bestaande klanten. Dit kan soms heel vermoeiend zijn omdat ik altijd energiek moet overkomen, want wie wilt er nu iets kopen van een chagrijn? Wanneer ik ontbijt met een shake van Nippy merk ik dat ik meer energie heb dan normaal. Uiteindelijk komt dit mijn zelfvertrouwen ten goede! Een groot voordeel is voor mij dat ik dit ontbijt gewoon normaal in de auto kan eten (drinken) zonder dat mijn hele auto onder de etensresten zit. Super voedzaam ontbijt wat ook vooral handig en lekker is. Mocht ik mijn targets van de dag niet halen, dan kan het aan mijn ontbijt in ieder geval niet liggen!
 
Timo Vos - Junior Accountmanager

Wanneer ik moet presteren

Ik ben vierdejaars student aan de Hogeschool van Amsterdam en studeer Toegepaste Psychologie. Wij hebben sinds Corona veel online zoom sessies in de ochtend. Het liefst blijf ik hiervoor zo lang mogelijk in mijn bed liggen. Door Nippy kan ik 's ochtends net even langer blijven liggen. Ik hoef alleen maar even lekker een shake te maken, wat me 2min kost, en ik ben ready! Geen gedoe meer. Je merkt pas hoe relaxt dit product is zodra je het in huis hebt en kunt pakken wanneer je het nodig hebt.
 
Joyce van Laren - Student Toegepaste Psychologie op de HVA

In de vroege ochtend

Vanaf mijn 18e ben ik al vrachtwagenchauffeur en moet hiervoor elke dag weer vroeg mijn bed uit. Na al die jaren is mijn gezondheid er niet beter op geworden omdat ik eigenlijk de hele dag zit. Ontbijten deed ik zelden, ik begon altijd met een bak koffie en ging dan gelijk op pad. Het gevolg hiervan was dat ik vaak een broodje bij de pomp ging halen wat mijn postuur niet al te goed heeft gedaan. Sinds ik Nippy ben gaan gebruiken heb ik structuur in mijn ochtend en eetpatroon gekregen. 'Lekkere' broodjes halen doen we niet meer omdat ik gewoon voldoende vol zit na mijn ontbijt. Sindsdien start ik elke werkdag met een shake als ontbijt waardoor ik zelfs wat kilootjes ben kwijt geraak! Super tevreden met het product en service van Nippy en raad iedereen die vroeg moet werken zeker dit product aan!

Rico Bakker - Beroepschaffeur

Voor het sporten

Ik ben met mijn bedrijf Sterk-Jezelf actief in de fitnessbranche als Personal Trainer & Coach. Daarnaast sport ik zelf veel. Mijn dagen zijn vaak erg volgepland. Ik geef trainingen op locatie, dit betekent dat ik vaak van huis ben en daardoor minder tijd heb/neem voor een goede maaltijd. Met Nippy is dit probleem aan te pakken, het is een goed vullende maaltijd met hoge dosering eiwit. Het product draagt dus goed bij aan mijn lifestyle.

Nout Sentenie - PT en eigenaar 'Sterk jezelf'


Nippy® Assortiment

Volg ons op Instagram @nippybreakfast