Gebruik

Hoe voel ik mijzelf na een Nippy® maaltijd?

Zoals je jezelf hoort te voelen na een gezond ontbijt, goed! Je krijgt de juiste hoeveelheid energie om je dag te starten en je trek is gestild. Je zal je niet direct overvol voelen doordat het een vloeibaar product is maar de komende uren zal je zeker geen trek meer krijgen.

Hoe maak ik mijn shake?

Binnen een minuut heb je jouw ontbijt in drie simpele stappen:

1. Je vult jouw Nippy® shaker met water (of melk).
2. Je doet 3/4 scheppen vanuit de pot in de shaker.
3. Even kort shaken en het is tijd om van jouw ontbijt te genieten!

Moet ik nu elke ochtend Nippy® Breakfast nemen?

Dit zou je natuurlijk kunnen doen. Echter nemen wij het zelf zo'n 5 x per week, want wie wilt er niet soms even een klassiek ontbijtje in het weekend als je alle tijd hebt!?

Gaan deze shakes mij helpen met afvallen?

Onze producten kunnen jou hier zeker mee helpen, ondanks dat ze hier niet speciaal voor ontwikkeld zijn. Je weet met onze shakes namelijk precies de hoeveelheid calorieën die je binnenkrijgt en kan hierdoor ook makkelijk meer of minder nemen. Hierdoor kan je zelf de juiste hoeveelheid bepalen die bij jouw gewichtsdoelen past. De verzadigdheid zal per calorie veel hoger liggen dan bij bijvoorbeeld een boterham. Je krijgt met een Nippy® simpelweg meer voedingswaarde binnen per calorie!

Is Nippy® Breakfast geschikt voor kinderen?

Dat zou zeker kunnen maar we raden het niet aan. De shakes zijn namelijk gemaakt op basis van de gemiddelde algemene dagelijkse hoeveelheid voor een volwassene en dus niet voor een kind. Ook zit in onze smaak Cappuccino cafeïne verwerkt, wat uiteraard niet aan te raden is voor kinderen.

Zijn alle shakes Vegan?

Ja! Al onze producten zijn 100% Vegan.

Zijn alle shakes glutenvrij?

Ja! Al onze producten zijn glutenvrij. We maken gebruik van glutenvrij haver.

Zijn alle shakes lactose vrij

Ja! Al onze producten zijn met water te mixen en dus volledig lactosevrij.

Product

Wat is Nippy® Breakfast?

Een drinkbaar ontbijt met de ideale voedingsstoffen bevat voor een goed begin van jouw dag.

Waarom is dit zo goed voor mij?

Wij hebben gezorgd voor een complete en gebalanceerde maaltijd waardoor jij de energie krijgt om jouw dag te beginnen. Met onze shake ben je dus in een keer voorzien van heel veel essentiële voedingsstoffen die je met een ander simpel ontbijt vaak misloopt.

Waar wordt het gemaakt?

De grondstoffen die in onze Nippy® Breakfast poeders gebruikt worden, komen bij gerenommeerde leveranciers vandaan in verschillende regio's van de wereld. Deze worden vervolgens tot één product gemaakt in Nederland.

Zijn de producten betrouwbaar?

Onze producten zijn uitsluitend gemaakt volgens de eisen van het FSSC 22000 certificaat. Dit certificaat is het internationaal erkend certificaat voor voedselveiligheid. Alle ingrediënten maar ook eindproducten worden bij ons dan ook onderworpen aan uitgebreide kwaliteitstests.

Kan ik korting krijgen?

Jazeker, je kan 5% korting krijgen wanneer jij jezelf aanmeld voor onze nieuwsbrief. Daarnaast kan jij jezelf na jouw eerste aankoop ook €5,- korting verdienen door ons aan te bevelen bij jouw vrienden.

Waarom de naam Nippy®?

Neem je ontbijt in een Nippy®. ;)

Mijn bestelling

Binnen hoeveel dagen heb ik mijn bestelling in huis?

Als jij voor 12:00 uur besteld dan sturen wij jouw shakes dezelfde dag nog op. Als alles goed gaat heb jij het de volgende dag al binnen!

Hoe kan ik betalen?

Je kunt bij ons betalen met iDeal, Paypal, Visa, Mastercard, Google pay, Apple pay.

Krijg ik een track and trace code?

Yes, bij elke bestelling krijg je netjes een mailtje met daarin de track and trace code om jouw pakketje te kunnen volgen.

Verzenden jullie ook naar België?

Jazeker! Wij verzenden in zowel Nederland als België. Mocht je ergens anders wonen dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice om de opties te bekijken. ;)

Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Als je toch niet blij bent met onze producten bent kunnen wij regelen dat jouw bestelling terug gestuurd kan worden. Dit kan alleen als de potten ongeopend zijn of er moet een grote fout zijn gemaakt vanuit onze kant. Wat je hiervoor moet doen is even mailen naar retour@nippybreakfast.com en dan lossen wij dit samen op.


Nippy® Assortiment

Volg ons op Instagram @nippybreakfast