Nippy® voedt gezinnen in tijden van crisis

Maak van onze Missie ook jouw Missie

In heel Nederland leven bijna 1 miljoen mensen onder de armoedegrens. Dit aantal wordt helaas tijdens de corona crisis als maar groter. De voedselbank helpt mensen die het financieel gezien niet meer redden en dus hulp nodig hebben! Dit doen zij door voedselpakketten aan te bieden zodat iedereen er warmpjes bij kan zitten. Met €5,00 kunnen zij al 1 gezin een hele week te eten geven. Dit is in deze tijd harder nodig dan ooit tevoren! Daarom wilt team Nippy de krachten bundelen samen met jou en je bedrijf om zo nog meer impact te maken!

Wij zetten de verdubbelaar in voor de voedselbank

Nippy Breakfast zet deze week de Verdubbelaar in! Met onze Verdubbelaar speciaal voor bedrijven doneren wij dus geen €5,- maar wel €10,-  per pakket aan de voedselbank. Op deze manier voorzie jij als bedrijf dus al 10 gezinnen van een voedselpakket!

Je kunt al meedoen met de actie door bij ons minimaal 5 Nippy® startpakketten te bestellen. Deze pakketten kun je uitdelen aan 5 personeelsleden van jouw team waardoor jullie de dag productiever zullen beginnen! 

Ook hebben wij speciaal voor deze week een extra korting, want in deze week draait het alleen om de voedselbank.

Normaal gesproken kost een pakket bij ons €39,99 maar bij deze actie verlagen we de prijs naar €34,99!


Deze actie doen wij samen met @538 en de @Voedselbank en nog belangrijker samen met jullie. 


Samen staan we sterk!


Wil jij ook helpen? Stuur ons dan een mail naar info@nippybreakfast.com of een Whatsapp bericht naar 0657480405 en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Plaats reactie